Početna O nama Proizvodi Prodajna mjesta Nova kolekcija 2019 Reference AkcijeMeđimurjeplet d.o.o.
Zagrebačka 42, 40000 Čakovec
Prodaja
+385 40 615 483
+385 40 615 119
prodaja@mplet.hr
     

O nama
Međimurjeplet

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

 

Svoju poslovnu aktivnost Međimurjeplet d.d., Čakovec ostvaruje kroz temeljnu registriranu poslovnu djelatnost u domeni trgovine na veliko i malo specijaliziranim asortimanom proizvoda za kućanstva i opremanje u ugostiteljstvu.
Vezano na djelatnost trgovine na veliko i malo Međimurjeplet d.d., Čakovec slijedi dugogodišnju poslovnu tradiciju trgovine proizvodima od prirodnih materijala kao što su vrbova šiba, ratan, bambus i vodeni zumbul i to u asortimanu namještaja kao i ostalih pletačkih i košaraških proizvoda. Dio ovog prodajnog asortimana roba je proizvedena u vlastitim pogonima kao tzv. domaća ručna radionost dok je dio asortimana uvozna roba namjenjena prodaji na domaćem i stranom tržištu.

 

Na području Republike Hrvatske, društvo ima vlastite maloprodajne poslovne jedinice u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, i Splitu, a pored vlastite prodaje, svoju robu plasira i u velik broj domaćih i stranih trgovačkih kuća.
Međimurjeplet d.d. u okviru svog poslovanja, a kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u distribuciji vrtnog namještaja velikim trgovačkim lancima na području cijele Hrvatske, nudi kvalitetnu uslugu u opremanju ugostiteljskih objekata vrtnim namještajem od tehnoratana. Uz prodaju vrtnog namještaja Međimurjeplet pruža kvalitetne i brze  usluge transporta, servis i zamjenu rezervnih dijelova  kupljenog namještaja.
Našu bazu gradimo na dobroj reputaciji zadovoljnih kupaca, dobrom uslužnom servisu, tržišno kompetitivnim cijenama i pažljivo probranom izboru kvalitetnih proizvoda s ciljem zadovoljavanja zahtjeva kupaca.

 

U grupaciji Međimurjeplet djeluju još dva trgovačka društva:
Pana d.o.o. Čakovec slijednik je bogate stolarske tradicije u pilanskoj i doradnoj proizvodnji kao i proizvodnji klasičnog parketa, lam parketa i mozaik parketa, tako da je ovo trgovačko društvo, iako mlado po vremenu nastanka, vrlo brzo pronašlo svoje mjesto na domaćem i stranom tržištu, prodajući svoju robu u brojnim specijaliziranim trgovačkim kućama u Republici Hrvatskoj kao i van nje.
Pana Stolarija, osnovana  01. studenog 2002. godine, kojoj je osnovna poslovna djelatnost usmjerena na  proizvodnju drvenih prozora i vrata za potrebe stanogradnje na domaćem i stranom tržištu.

 

Pozivamo Vas da nam ukažete povjerenje bilo da trebate namještaj za opremanje terase Vašeg doma ili ugostiteljskog objekta,  te da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Naziv:
Međimurjeplet
dioničko društvo

Skraćeni naziv:

Međimurjeplet d.o.o.


Sjedište:

40000 Čakovec, Zagrebačka 42


Sud:

Trgovački sud u Varaždinu

Tt-95/100-2
MBS: 070000955
OIB: 42394083611

Računi:

Zagrebačka banka d.d.

10000 Zagreb
IBAN HR2323600001102161971

Temeljni kapital:

14.790.800,00 kn


Članovi uprave:

Sobočanec A.,
predsjednik
Sobočanec – Dujić A.
Babić N.


Uprava:

+385 40 492 500
+385 40 492 511
info@mplet.hr

Copyright © 2006.-2013. Međimurjeplet d.o.o. • Sva prava pridržana • Kontakt: prodaja@mplet.hr • Web m2m
Svi artikli prikazani na našoj web stranici su informativnog karaktera i podložni su promjenama bez ikakvih prethodnih najava. Za eventualno odstupanje u boji, opisu, cijeni ili raspoloživosti artikla ne snosimo odgovornost! Trudimo se sve eventualne greške ispraviti u što skorijem roku kako bi Vaša kupovina bila ugodnija za Vas i za nas.
image01 image02